Blog - 3 minutes sur mer
menue

Entrées/Vorspeisen / starters
*
Fischsuppe „3 minutes“ / Rouille & geriebener Käse 12,50 €
fish soup „3 minutes“ / rouille & grated cheese
*
Crevette rosé / Eisbergsalat / Cocktailsoße / Zitrone 12,50 €
shrimps / iceberg lettuce salad / cocktail sauce / lemon
*
½ Dzd Weinbergschnecken / Kalbskopf / Haselnuss / Petersilie 10,50 €
half a dozen of vineyard snails / calf‘s head / hazelnut / parsley
*
Tatar vom Rind / Bio-Eigelb / Pommes Frites 16,00 €
beef tartar / organic egg yolk / french fries.
*
Le Plats/Hauptgänge/maincourses
Viande grileé/vom Grill :
Nacken vom Iberischen Schwein/ neck of iberic pork 16,50 €
Hüftsteak vom friesischen Rind/ haunch steak from frisean beef 20,50 €
Entrecote vom friesischen Rind/ Rib eye-stak fom frisean beef 29,50 €
Dazu zur Wahl/ sides :
Pommes frites/ Püree 4,00 €
French fries or puree
Spinat/kleiner Salat oder Butterkarotten 4,00 €
Spinach/small salad or butter carrots
Sauce Bérnaise oder Pfefferjus 3,50 €
Bernaise sauce or pepper jus
*
Zweierlei vom US Prime Beef/ Kartoffelpuree/ geräucherte beete 26,5 €
Duet of us-prime beef/ mashed potatoes/ somked beets
*
Vegetarisch/Vegetarian :
Artischocke/ Ziegenkäse/ Topinambur/ Tomate 14,50 €
Artichoke/ goat cheese/ jerusalem artichokes
*
Pasta :
Tagiatelle Corsaire/ Olive/ getrocknete Tomate/ Knoblauch/ Chilli/ Sardelle/ flambierter Chevre
Tagiatelle corsaire/olive/ dried tomato/ garlic/ anchovy/ fired goatcheese
12,50 €
*
Poisson/ Fisch/ fish :
Bouillabaisse „ 3minutes“ / Fisch/ Gemüse/ Salat (ab 2 pers.) pro Person 24,50 €
Bouillabaisse „ 3minutes“ / fish/ Bouillabaisse vegetables/ salad (min. 2 pers.)
*
Gebratener Kabeljau/ Cassoulet von Saubohnen und Drillingen/ Olivennage 22,50 €
Codfish/cassoulet/young potatoes/ olive nage
*
Dessert :
Crème brulée 5,50 €
*
Brombeere/ Vanille/ Crumble 9,00 €
Blackberry/ vanilla/ crumble


 




Top