Vorweg :
*Brot & Butter vom Domberger 4,5 €
* Austern mit Schalottenvinaigrette & Pumpernickel
»Belon no. 3 »/ pro Stck. 4,5 € ( min. 3Stck)
*Crevettes rosé / Mayonnaise & Zitrone 16,5 €
*Thunatataki / Paprika / getrocknete Tomaten / Drillinge / Sauce Rouille 16,5 €
*Plat Fruit de mer für 2 : 6 Belon Austern / 6 Crevettes rosé /
* Thunatataki / Dips / Pumpernickel & Zitrone 64 €
*Fischsuppe mit geriebenem Comté & Sauce Rouille 16,5 €
*Hausgemachte Kroketten mit Estragonmayonnaise, Frisée & Johannisbeeren 14,5 €
*Bunter Salat / Radieschen / Gurke / Kürbiskerne / Dill / Croutons / Meerrettich Vinaigrette 13,5 €
wahlweise mit zwei Kroketten 19,5 €
*Tatar vom Rind ( 100g) mit Eigelb und Schnickschnack zum Selberrühren 18,5 €
Für den Hunger :
*Entrecôte vom Grill (240g) / Pommes frites / Broccoli / Sauce Bearnaise 38,5 €
*Supreme von der Maispoularde mit grünem Spargel, Buchenpilzen, Graupenrisrotto & Jus 28,5 €
* Gebratene Dorade & Pulpo auf weisse Bohnen-Cassoulet mit Pancetta, Cime di Rapa & Bouillabaisse Sud 27,5 €
* Ricotta-Spinat-Bärlauch-Kugeln / gegrillter weisser Spargel / Blumenkohl / Parmesan-Schaum 26,5 €
Danach :
*Crème Brûlée mit Waldbeeren 8 €
*Joghurtmousse mit Rhabarber & weisser Schokolade 9 €
*Profiteroles mit Ziegenfrischkäsecreme & Feigen 9 €
Starters :
*Bread & Butter baked by master Domberger 4,5 €
* Oysters with Echalottevinaigrette
“Belon no. 3” per piece 4,5 € (min. 3 pieces)
*Crevettes rosé with Mayonnaise & Lemon 16,5 €
* Tuna Tataki / Bell Pepper / young Potatoes / dried Tomatoes / Sauce Rouille 16,5 €
*Plat Fruit de mer for 2 : 6 Oysters / 6 Crevettes rosé / Tuna Tataki / Dips / Dominobread & Lemon 64 €
* Fishsoup with Comté & Sauce Rouille 16,5 €
*Home-made Croquettes with Tarragonmayonnaise, Frisée & red Currants 14,5 €
* Mixed Salad / Radish / Cucumber / Pumpkin Seeds / Dill Croutons / Horseradish Veloute 13,5 €
Optional with two home-made Croquettes 19,5 €
* Beefsteak Tatar (100 g) with a pallet of seasonig to mix it by yourself as you like 18,5 €
Main :
* Grilled Rib Eye Steak (240g) / French Fries / Broccoli / Sauce Bearnaise 38,5 €
*Supreme of Corn-fed Chicken with green Asparagus, Shimeji Mushrooms, Pearl Barley Risotto & Jus 28,5 €
* Roasted Dorade & Octopus with white Beans-Cassoulet with Pancetta, Cime di Rapa & Bouillabaisse Stock 27,5 €
* Ricotta-Spinach-Wild Garlic-Balls / grilled white Asparagus / Cauliflower / Parmesan-Foam 26,5 €
Sweet or Cheesy :
*Crème Brûlée with Wild Berries 8 €
* Yogurtmousse with Rhubarb & white Chocolate 9 €
*Profiteroles with Goatcheesecreme & Figs 9 €